لوگو دکتر قاضی میرسعید
جستجو
Close this search box.
 انواع روش های درمان نازایی

 انواع روش های درمان نازایی

روش های درمان نازایی امروزه دارای پیشرفت‌های قابل توجهي بوده است و اکثر افرادی که دچار این مشکل هستند، به کمک روش‌های درمانی نوین توانسته‌اند درمان شوند. اختلالات نازایی در افراد از گذشته تا به امروز افزایش زیادی پیدا کرده است، اما اکثر مشکلات مربوط به این عارضه تحت درمان قرار می‌گیرند.

روش‌های درمان نازایی دارای طیف گسترده‌ای است که پزشکان با توجه به نوع مشکل افراد، بهترین شیوه درمانی را برای آن‌ها در نظر می‌گیرند. برخی از راهکار‌های درمانی قطعی و کاملا تضمینی هستند و در برخی از موارد نیز ممکن است افراد برای تاثیرگذاری بیشتر از دو شیوه درمانی استفاده کنند. اگر به مشکلات نازایی و اختلالات مربوط به آن مبتلا هستید و از روش های درمان آن اطلاعی ندارید، تا پایان این مقاله ما را همراهی کنید. در ادامه در مورد راه های درمان ناباروری در مردان و زنان صحبت خواهیم کرد.

انواع روش های درمان نازایی

روش های درمان نازایی دارای انواع مختلفی است که پزشکان متخصص در این حوزه با بررسی علل ایجاد این وضعیت در افراد، موثرترین راهکار را برای درمان آن در نظر می‌گیرند. بهترین دکتر نازایی در تهران با بررسی علت ایجاد اختلالات عدم باروری، بهترین روش درمانی را برای بیمار انتخاب می‌کند. لازم است بیماران خانم و آقا برای درمان این اختلال و کسب نتیجه موثر برای بارداری، به بهترین پزشک درمان نازایی در تهران مراجعه کنند.

  • اهدای تخمک: اهدای تخمک یکی از روش های درمان نازایی است که معمولا برای خانم‌هایی که دچار یائسگی زودرس شده‌اند، بکار برده می‌شود.   
  • اهدای جنین: در این شیوه برای برطرف‌سازی مشکلات نازایی، به کمک دریافت اسپرم و همچنین اهدای تخمک، فرآیند اهدای جنین صورت می‌گیرد. برای این روش لازم است تا از اسپرم فردی که دچار مشکلات ناباروری نیست استفاده شود.
  • رحم جایگزین: از جمله روش‌های متداول در درمان نازایی، استفاده از رحم جایگزین است که در آن لقاح تخمک به همراه اسپرم در خارج از رحم مادر انجام می‌شود.
  • روش  IVF: درمان ناباروری با IVF یکی از موثرترین روش‌ها برای درمان نازایی در افراد است. ای وی اف جزء شیوه‌های بارداری خارج از رحمی است که در مرحله ابتدایی آن، اسپرم مرد و تخمک دریافت می‌شود. سپس بعد از جداسازی اسپرم‌های قوی و انجام فرآیند لقاح به کمک تخمک، داخل رحم مادر می‌شود. افرادی که دچار مشکلات تنبلی در ناحیه تخمدان هستند، می‌توانند از درمان ناباروری با ای وی اف استفاده کنند.

بهترین متخصص آی وی اف (ivf) در تهران دارای تخصص بالایی در این زمینه است و به کمک استفاده از تجهیزات پیشرفته می‌تواند مشکلات مربوط به ناباروری در افراد را به‌طور قطعی برطرف کند. روش ivf نیازمند مهارت‌ بالای متخصص آی وی اف است و بخش قابل‌توجهی از نتایج آن به توانمندی‌های پزشک در این زمینه بستگی دارد.

  • روش IUI: در این روش مایع اسپرم به کمک استفاده از سرنگ مخصوص وارد واژن مادر می‌شود و جزء روش‌های آسان و بدون جراحی برای زوج‌ها به شمار می‌رود.
انواع روش های درمان نازایی بسیار هستند.

راه های درمان نازایی زنان

برخی راهکار‌های درمانی با توجه به مشکلات نازایی در زنان برای بیمار انتخاب می‌شود. بیشتر بانوانی که دچار مشکلات ناباروری هستند، به کمک بسیاری از روش‌های درمانی جدید توانسته‌اند به سطح مطلوبی از بهبودی برسند. برخی از راه های درمان نازایی زنان عبارت‌اند از:

  1. دارودرمانی
  2. تزریق‌کردن اسپرم به بخش‌های داخلی سیتوپلاسم تخمک ICSI
  3. انجام فرایند لقاح در خارج رحم مادر IVF
  4. فرآيند تلقیح درون رحم با اسپرم
  5. تحریک عمل تخمک گذاری در بانوان به کمک دارو

راه های درمان ناباروری مردان

امروزه با پیشرفت‌های صورت گرفته در علوم پزشکی، روش‌ های درمان ناباروری در مردان نیز کشف شده است. این روش‌ها برای بهبود وضعیت باروری در مردان نقش موثری داشته است. در ادامه به برخی از این راه ها اشاره می‌شود:

  • دارودرمانی
  • روش‌های جراحی:
  1. جراحی کشیدن اسپرم از بیضه
  2. دریافت اسپرم از اپیدیدیم
  3. جراحی‌ واریکوسلکتومی
  4. جراحی وازووازوستومی
  • لقاح آزمایشگاهی IVF
  • تزریق اسپرم به درون سیتوپلاسم
  • انجام فرایند تلقیح داخل رحمی با اسپرم IUI

نتیجه گیری

روش های درمان نازایی دارای انواع مختلفی است و زوج‌ها می‌توانند مطابق با علل ایجاد این عارضه و با مشورت پزشک متخصص، به درمان مشکلات ناشی از ناباروری بپردازند. در برخی از موارد برای درمان این عارضه از روش‌های جراحی استفاده می‌شود. روش‌های مختلف دیگری برای درمان نازایی وجود دارند که فرآیند آسان‌تری نسبت به جراحی دارند. پزشک متخصص در حوزه بارداری با بررسی و ارزیابی وضعیت جسمانی و مشکلات ناباروری در بیماران، بهترین روش را برای درمان این اختلالات در نظر می‌گیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط